Vi inviterer nettverksansvarlege, styrarar og rektorar til opplæring av  fagnettverkisogn.no. Her deler nettverka informasjon, dokument og erfaringar frå nettverkssamlingane.

På kurset vil du lære å leggja inn filer og bilete, og korleis lage innlegg og nyhende på framsida. Før kursdagen må deltakarane ordna med tilgang til fagnettverkisogn.no. Om du ikkje alt har tilgang kontaktar du karina.nerland@sogndal.kommune.no for å få brukarnamn og passord.

Tid: Torsdag 12. september 2019
Stad: Høgskulebygget 1. etasje

For påmelding til kurset gå til  http://pamelding.sogn.regionraad.no. Påmeldingsfrist: 30. august.

Ta med bærbar PC på kurset. Opplæringa varer inntil 1,5 time. Kom gjerne litt på forhånd slik at du får ordna med innlogginga før kursstart. Deltakinga er gratis.  Kurshaldar er Guy Steffen Brun frå Serit Fjordane It.
Vel møtt!

Opplæring av fagnettverksida